Treceți la conținutul principal

Pui de câine (filme comice)

Căței visători (galerie foto+video)

 


Câinii visează destul de mult. Adesea, ei latră în somn, dar sunetul se aude destul de înfundat, fără să își deschidă gura. Se aude aproape un scâncet și doar ritmul sunetului îți spune clar că ei latră. Alteori, pot alerga în somn, iar asta se vede când dau din lăbuțe. Și, evident, se pot contorsiona în fel și chip, cel mai adesea în chipuri foarte comice.

Dar câinii pot avea multe alte expresii. Nu rareori, în cursul unui foto shooting ei pot lua expresii visătoare și poetice. Plictiseala, nu-i așa?, trebuie cumva gestionată.

Însă ședințele foto nu sunt pentru orice. Doar cei mai cuminți și mai educați căței pot sta mai mult de trei secunde în fața unei camere foto fără să fugă din cadru sau fără să se pună cu burta în sus.














Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dog german / Marele danez (caini de rasa)

Numit si "Marele danez", dogul german este un caine de paza de talie mare, cu o aliura distincta. Cainii din acesta rasa au o constitutie atletica, sunt foarte puternici si au un comportament calm. Falcile mari, cu obrajii cazuti sunt marca distincta a acestei rase. Pot avea o culoare unitara (pe nuante de gri) sau pot avea pete (caz in care rasa se numeste Dogg geman arlechin). WIKI: Marele danez este o rasă din categoria câinilor de pază cu temperament nobil, câini ai unui singur stăpân care nu suportă înstrăinarea. LINK

Totul despre câini - all about dogs

video by HOMER sumar: Care sunt tipurile de câini? Hrană și recompense Îngrijirea dinților Ora pentru baie vezi și Facts about dogs. For kids Despre căței pe înțelesul copiilor Ce sunt câinii? De ce sunt ei populari? Câte rase de câini sunt? Pot câinii să distingă culorile? Alte întrebări de final.

Dog argentinian (rase de caini)

Dogul argentinian are asemnari cu Bull Terrier-ul din care provine si cu dogul german, a carei aliura o copiaza.