Treceți la conținutul principal

Pui de câine (filme comice)

Basset de Bretania

 Basset Fauve de Bretagne este o rasă franțuzească de câini mici de vânătoare.



Basset Fauve de Bretagne este unul dintre cei mai mici câini francezi cu o formă tipică de basset, un corp lung cu picioare scurte. Capul său este destul de lung, fiind cel mai larg între urechi, înclinându-se în lățime spre ochi. Este ușor turtit deasupra și arcuit în lateral. Acest câine curajos este un vânător serios, hotărât. Se pot adapta cu ușurință la diferite tipuri de joc și teren. Cu o pregătire adecvată, aceștia sunt ascultători, dar atunci când prind un miros interesant, uneori este greu să le atragi atenția, deoarece le place să-și urmeze nasul și poate că nici măcar nu te aud că îi chemi înapoi. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dog german / Marele danez (caini de rasa)

Numit si "Marele danez", dogul german este un caine de paza de talie mare, cu o aliura distincta. Cainii din acesta rasa au o constitutie atletica, sunt foarte puternici si au un comportament calm. Falcile mari, cu obrajii cazuti sunt marca distincta a acestei rase. Pot avea o culoare unitara (pe nuante de gri) sau pot avea pete (caz in care rasa se numeste Dogg geman arlechin). WIKI: Marele danez este o rasă din categoria câinilor de pază cu temperament nobil, câini ai unui singur stăpân care nu suportă înstrăinarea. LINK

Totul despre câini - all about dogs

video by HOMER sumar: Care sunt tipurile de câini? Hrană și recompense Îngrijirea dinților Ora pentru baie vezi și Facts about dogs. For kids Despre căței pe înțelesul copiilor Ce sunt câinii? De ce sunt ei populari? Câte rase de câini sunt? Pot câinii să distingă culorile? Alte întrebări de final.

Dog argentinian (rase de caini)

Dogul argentinian are asemnari cu Bull Terrier-ul din care provine si cu dogul german, a carei aliura o copiaza.