Treceți la conținutul principal

Pui de câine (filme comice)

În izolare (photo funny)

Best Brothers :) from r/aww



cei mai buni prieteni

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dog german / Marele danez (caini de rasa)

Numit si "Marele danez", dogul german este un caine de paza de talie mare, cu o aliura distincta. Cainii din acesta rasa au o constitutie atletica, sunt foarte puternici si au un comportament calm. Falcile mari, cu obrajii cazuti sunt marca distincta a acestei rase. Pot avea o culoare unitara (pe nuante de gri) sau pot avea pete (caz in care rasa se numeste Dogg geman arlechin). WIKI: Marele danez este o rasă din categoria câinilor de pază cu temperament nobil, câini ai unui singur stăpân care nu suportă înstrăinarea. LINK

Totul despre câini - all about dogs

video by HOMER sumar: Care sunt tipurile de câini? Hrană și recompense Îngrijirea dinților Ora pentru baie vezi și Facts about dogs. For kids Despre căței pe înțelesul copiilor Ce sunt câinii? De ce sunt ei populari? Câte rase de câini sunt? Pot câinii să distingă culorile? Alte întrebări de final.

Funny dog: Ce e cu privirea asta vinovată?

 Știi că îngrașă, nu-i așa? AVERTISMENT! Dincolo de glumă: fiți foarte atenți cu mâncarea și băutura la care are acces animalul dvs de companie. Deși trăiesc printre noi și pare să le placă aceleași lucruri, multe dintre mâncărurile și băuturile noastre sunt toxice pentru animăluțe și le pot provoca boli grave, de la insuficiență hepatică la boli cardiace. În mod special, câinii tind să se considere, în mintea lor, oameni și să copieze obiceiurile stăpânilor/îngrijitorilor/proprietarilor. Dar, ca stăpân/îngrijitor/proprietar/prieten, trebuie să vă aduceți aminte că, totuși, nu sunt oameni și să îi feriți de mâncărurile și băuturile care le pot face rău. Există pe internet liste bine documentate cu asemenea produse. Dar regula de aur este: dacă nu știți sigur că ceva nu le face rău, nu-i lăsați să mănânce sau să bea acel ceva.